Stor udfordring med stor spillertrup

Real Logo 090220

Real Madrids helt store problem sidste sommer var, at man ikke kunne afhænde spillere og det kan blive udfordringen igen i det kommende transfervindue.

Aktuelt har man 38 spillere på kontrakt og det er alt for mange, når man samtidig også gerne vil tilføre truppen nye spillere. Men mange af de spillere, som allerede er i truppen er udstyret med så gode kontrakter, at de har svært ved at få bedre tilbud andre steder fra og derfor kan løsningen for dem være at blive i klubben.

En del af de 38 spillere er på udlejning i andre klubber og kan udlejes igen og måske endda sælges, men eftersom Real Madrids A-liste til den kommende sæson kun må være på 25 spillere, er der altså lang vej igen, hvis man samtidig skal have nye spillere hentet ind.

Der venter altså Real Madrid en spændende og intens sommer for at få alle ender til at gå op.

Jeg er indforstået

• Optimering af teknisk funktionalitet